RVD - Jeroen van der Meyde

Het is ondertussen alweer van 2018 geleden dat prinses Mabel een pand kocht in Breukeleveen. Daarop zou ze haar droomvilla laten bouwen. Maar dat liep volledig fout…

Mabel betaalde 1.660.000 euro voor het pand en de grond waarop ze haar droomvilla wilde zetten, maar het project liep behoorlijk wat vertraging op, lezen we in Story.

Het bestaande pand werd volledig afgebroken en de nieuwe droomvilla van Mabel zou een verdieping hoger worden dan het oorspronkelijke pand. Maar komt die droomvilla er ooit?

Het ambitieuze project leek lange tijd enkel op papier te bestaan, schrijft Story. “Zo’n tien maanden lang gebeurde er namelijk helemaal niets op het terrein.” Wat was de oorzaak?

Story ontdekte dat Mabel bij de gemeente een nieuw bouwplan had ingediend waarop het gehele project exact anderhalve meter naar rechts was verplaatst. Daarop moesten alle vergunningen opnieuw worden aangevraagd. Maar ondertussen kwam er goed nieuws voor prinses Mabel…

Op de werf wordt inmiddels hard gewerkt om alle verloren tijd in te halen. Want prinses Mabel zou graag in de zomer van 2023 Londen omruilen voor haar droomvilla in Breukeleveen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl