Foto: Tien Sander Stoepker

Leontine Ruiters heeft nog maar net een nieuwe vriend of de ex-vrouw van Marco Borsato kiest ook op professioneel vlak voor een opvallende carrièrewending. Wat gaat Leontine doen?

Het is Leontine zelf die uitpakt met het nieuws dat ze een nieuw diploma heeft behaald. En daarmee zal ze ook zelf ‘moeiteloos gelukkig zijn’, lezen we op Instagram.

Leontine heeft ‘met goed gevolg’ de cursus ‘Reiki 1’ bij Marjolein Berendsen voltooid. Gaat Leontine er ook echt mee aan de slag?

Het is alvast een officieel certificaat en Leontine is dankbaar dat ze de cursus heeft kunnen voltooien. Want Leontine post op Instagram een duidelijke quote…

“Reiki 1 is een groot cadeau voor jezelf, de eerste stap op weg naar heling”, lezen we op Leontines Instagram-profiel. En er is méér…

“Je hebt geleerd om volledig te vertrouwen op je intuïtie. Jouw hart begeleidt je op deze mooie weg naar bewustwording en heling. De pure, zuivere en liefdevolle Reiki-energie helpt je daarbij”, lezen we op de Instagram Stories van Leontine Ruiters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl