Foto: VRT

Heeft Marco Borsato een nieuwe relatie? Alsmaar meer wordt de verguisde zanger weer in het openbaar gespot en vaak wordt hij daarbij vergezeld door een vrouw. Wie is die vrouw?

Het is roddelkanaal RealityFBI dat uitpakt met een foto van Marco Borssato op een boot waarbij hij vergezeld wordt van een blonde vrouw. Een blonde vrouw én twee kinderen. Wat is er aan de hand?

De kinderen waren vermoedelijk van de dame in kwestie, schrijft RealityFBI op hun Instagram Stories. Maar de identiteit van de vrouw blijft vooralsnog onbekend. Al doet er al langer een hardnekkig gerucht de ronde…

“De bron dacht zijn ex Denise Boekhoff te herkennen, met wie hij een relatie had voor zijn huwelijk met Leontine, maar durfde dat niet met zekerheid te zeggen”, klinkt het bij RealityFBI. En dat gerucht doet al langer de ronde…

Ook in 2021 deed er al een gerucht de ronde dat Marco Borsato opnieuw samen was met zijn voormalige geliefde Denise, maar toen reageerde Denise en liet zij weten dat dat niet klopte. Denise sloot toen zelfs uit dat zij ooit weer zou samenkomen met Marco Borsato.

Maar wie is dan die blonde vrouw? En is zij de nieuwe geliefde van de zanger of gewoon een vriendin? Of had Marco gewoon een drenkeling aan boord gehaald?!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl