Brunopress.nl

Linda de Mol heeft er een bewogen 2022 opzitten. Nog steeds heeft Linda het moeilijk met alles wat haar is overkomen. Kan Linda de Mol een nieuwe start nemen in 2023?

Linda de Mol krijgt opvallend advies in Story: “Ik zou haar adviseren: laat een jaar lang de mannen links liggen, onderneem nog niets op dat gebied.” Maar houdt Linda zich daar wel aan?

Medium Marion Berndsen voorspelt in Story dat Linda de Mol een nieuwe relatie zal krijgen. Maar brengt die relatie haar wel geluk?

“Ze probeert te daten, maar ze voelt het niet. Ze is er nu nog niet aan toe”, aldus het medium in Story. Linda de Mol heeft haar buik vol van mannen en haar vertrouwen liep schade op. Geeft Linda de Mol een zoveelste kans aan Jeroen Rietbergen? Daarover is Marion Berndsen duidelijk…

“Ik zie een groot hek, en aan dat hek staat haar ex-vriend Jeroen Rietbergen. Hij wil haar terug, maar Linda wil hem niet meer”, benadrukt Marion Berndsen in Story. Welke voorspelling over het liefdesleven van Linda de Mol komen uit? Antwoord aan het einde van 2023…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl