RVD - Patrick van Ernst

Heeft Nederland er binnenkort drie nieuwe prinsesjes bij? Daar lijkt het wel op nu Videoland gestart is met de casting van Amalia, Alexia en Ariane voor het tweede seizoen van hun hitserie ‘Máxima’. Kan iedereen zich aanmelden?

Producent Millstreet Films zoekt actrices voor de rollen van de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane en iedereen kan zich vanaf nu aanmelden. Al worden er wel enkele voorkeuren uitgesproken…

Bij voorkeur gaat het om drie blonde zusjes die Nederlands en het liefst ook Spaans spreken, voegt de producten van de tv-reeks rond koningin Máxima eraan toe. En we hebben niet drie, maar wel zés prinsessen nodig! Waarom zoveel?

Er wordt namelijk gezocht in verschillende leeftijdsgroepen, verduidelijkt de producent van de Videoland-serie. Enerzijds zijn er zusjes nodig die de rollen van 3, 5 en 6 jaar kunnen spelen, maar anderzijds wordt ook al gezocht naar meiden die de 6, 8 en 9-jarige prinsessen kunnen spelen.

Je aanmelden kan tot en met 15 juli 2024 waarna geschikte kandidaten gezocht zullen worden om internationaal vorm te geven aan onze prinsessen Amalia, Alexia en Ariane in de Videoland-hit ‘Máxima’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl