Foto: Brunopress.nl

Dikke pech voor Monica Geuze, de presentatrice heeft een fobie en één waar zij vaak last van heeft. Op Instagram Stories gaf zij meer tekst en uitleg.
“Het is echt een fobie die de spuigaten uitloopt. Ik ben dus megabang voor knaagdieren in alle soorten en maten, maar extreem voor ratten en muizen. Ik ben er ook echt al voor onder hypnose geweest. Eigenlijk overal waar ik kom scan ik al-tijd de vloer en hoekjes op sporen van knaagdieren maar ook als ik ergens iets in mijn ooghoek zie bewegen, zelfs op straat ofzo, ook al is het stof, dan ben ik helemaal panisch”, geeft Monica toe.

Wat een bekentenis, maar ook moedig om dit te delen, want nu iedereen dit weet, hebben zij ook weer een extra manier om Monica eens goed te plagen. En wat blijkt nu? Ook thuis is Monica op haar hoede. ‘Wonen in een oud pand in Amsterdam is dan ook zeer risicovol en stressvol, dus ik ben ook erg paniekerig met etensresten etc, ook naar het asiel geweest om te kijken of een kat dan iets zou zijn, maar eigenlijk ben ik dus  best ban door alle soorten dieren (en ja ik weet dat ik klink als een totale psycho maar kan er echt niks aan doen en weet ook niet waar het vandaar komt)”, besluit Monica Geuze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl