Foto: VRT

Het gaat duidelijk niet goed met de bedrijven van Marco Borsato, dat hoeft trouwens niet te verbazen. Wat heeft de zanger en ondernemer de afgelopen jaren kunnen doen?

Er was corona, er konden geen concerten doorgaan en dan was er nog de heisa rond een pianiste en dan kwam ook het nieuws over ‘The Voice Kids’ nog eens boven water.

Of Marco nu wél of niet schuldig is, zijn bedrijven zijn enkele miljoen euro’s minder waard, dat blijkt uit de financiële cijfers van zijn bedrijven Musica e B.V. en Musica e Bookings B.V., de twee vennootschappen van Marco Borsato.

Het eigen vermogen van beide bedrijven ligt op één jaar tijd enkele miljoenen euro’s lager. Wat Borsato met dat geld gedaan heeft, is niet duidelijk.
De kans is groot dat de cijfers ook de komende jaren nog rood zullen kleuren. We zitten al in de tweede helft van 2022 en het lijkt ons bijna onmogelijk dat Marco Borsato dit jaar nog veel inkomsten kan genereren.

Zelfs mocht er snel een rechtszaak en uitspraak volgen, dan nog is het nog maar de vraag in welke mate het publiek Marco Borsato weer in de armen zal sluiten, als hij al vrijgesproken zou worden. En met de huidige crisis kan je je ook afvragen of mensen straks nog wel geld hebben om dure tickets te kopen.

Neen, we zien Marco Borsato nog niet meteen een feestje bouwen, maar zeg nooit nooit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl