Foto: Play4

Dikke pech voor Michel Hennipman uit Big Brother. Begin vorig jaar zat hij enkele maanden in het Big Brother-huis, momenteel verblijft hij in een ziekenhuis en het is nog niet bij de deur.

Michel was samen met vrienden een motorrit aan het doen. Zij waren eerder al in Oostenrijk en reden donderdag in Italië rond op het ogenblik dat het fout liep voor Michel. “Helaas is de trip voor mij vroegtijdig geëindigd door een zware crash. Ik lig sinds gistermiddag in een ziekenhuis in Italië waar ze mij goed hebben geholpen”, laat Michel ons weten.

“Ik heb veel geluk gehad en het dragen van beschermende kleding heeft daarbij enorm bijgedragen. Heb gelukkig niks gebroken. Helaas wel wat interne schade. Moet komende dagen blijven en mag niet uit bed. Ze doen komende tijd diverse onderzoeken om alles te checken en uit te sluiten. Pijn is door de medicatie redelijk onder controle”, gaat Michel verder.

Michel is geen flauwerik, hij weet maar al te goed waar hij mee bezig is. “Ik ben enorm geschrokken maar besef ook dat dit erbij hoort. Ik hou enorm van avontuur en uitdagingen, dan zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Daarnaast had ik al heel lang niet met een helikopter gevlogen”, lacht Michel.

Want ja, Michel werd met een heli naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat? “Naar omstandigheden gaat het goed. Dus maak jullie vooral geen zorgen”, besluit Michel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl