Brunopress.nl

De Meilandjes denken nog lang niet aan afbouwen. Er komt een nieuw boek uit, maar Martien verheugt zich ook op nieuwe televisieopnames.

“Ik kijk zelf erg uit naar de opnamen van Wie Van De Drie in februari”, onthult Martien Meiland in weekend. “Ik kan me daar zó op verheugen.” En Martien is niet de enige die enthousiast is…

“Het team is leuk, ik heb het gevoel dat de kijkers het leuk vinden én ik geniet er zelf ook enorm van. Ik wil elke aflevering weer winnen van de andere panelleden”, lacht Martien Meiland in Weekend. Maar riskeert Martien niet dat de kijkers hem beu raken?

“Nee, daar ben ik hélemaal niet mee bezig”, benadrukt Martien Meiland in Weekend. “De kijkcijfers zijn nog steeds zó goed.” En dan doet Martien een verrassende uitspraak over de toekomstplannen van de Meilandjes…

“Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken. Ik verwacht nog wel twee jaar. Dan ben ik 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest”, klinkt het bij Martien Meiland in Weekend over een mogelijk afscheid van de Meilandjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl