Foto: VTM

Matthijs van Nieuwkerk lag al onder vuur toen bekend raakte dat hij de quiz ‘The Connection’ zou gaan presenteren, maar nu krijgt de presentator nog wat méér kritiek…

Zo is Carlo Boszhard kritisch over de manier waarop Matthijs de quiz presenteert. Niet alleen is een quiz beneden zijn stand, nu is het ook nog te hoog gegrepen? Wat is het nu?

“Een goede quizpresentator kan een slechte quiz niet redden. Andersom wel”, klinkt het bij Boszhard in zijn Televizier-column. Boszhard is het er immers niet mee eens dat een quiz presenteren beneden Matthijs zijn stand is…

Volgens Carlo Boszhard is een quiz presenteren misschien wel moeilijker dan DWDD. “Bij een quiz moet je alles onder controle hebben. Het ritme, het gesprek, de spanning en het er laten uitzien alsof het heel makkelijk is”, aldus Boszhard.

Maar Carlo Boszhard ziet het dan ook positief evolueren met Matthijs van Nieuwkerk in ‘The Connection’. Met zijn talent, flair en charisma lukt het alsmaar beter om die perfecte timing onder de knie te krijgen, aldus Carlo Boszhard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl