VTM

Wanneer het in een relatie niet meer goed botert, is het soms tijd om even een stap opzij te zetten en te bekijken waar de prioriteiten liggen. Dat gebeurde tussen Martijn Krabbé en diens ex-vrouw Amanda Beekman. In Story lezen we meer over hoe ze beiden met de breuk om zijn gegaan.

Voor Martijn en Amanda was het van in het begin duidelijk: de vier kinderen die het duo samen hebben, waren de absolute prioriteit. Aanvankelijk was er onenigheid tussen de twee over wie precies het hoederecht kreeg en dus trokken ze naar de rechtbank.

Die pleitte in het voordeel van Martijn, waarna de kinderen hem toegewezen werden. Ze bleven bij hem in Amsterdam wonen en Amanda verhuisde naar Eindhoven.

Toen zijn drie jongste kinderen wat later aangaven toch bij hun moeder te willen wonen, stemde Martijn onmiddellijk toe. Hij had al die tijd het beste voor met zijn kroost en als dat hun wens was, wilde hij hen niks in de weg leggen. Zijn oudste zoon Bickel bleef bij hem.

Nog wat later, in 2019, wilden zijn drie andere kinderen opnieuw naar Martijn in Amsterdam. Amanda toonde zich van haar kant daar bereid toe en het drietal trok opnieuw in bij hun vader. Momenteel hebben zowel Martijn als Amanda opnieuw een gelukkige relatie met hun huidige partners en lijkt de strijdbijl definitief begraven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl