Foto: VTM

Het moest zondag een feestdag worden voor Hanne en Marthe van K3, het was namelijk 7 jaar geleden dat Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen de nieuwe K3 kozen in de finale van ‘K3 Zoekt K3’. Ondertussen is Klaasje al eventjes vertrokken en heeft Julia haar plek ingenomen.

Maar Hanne en Marthe, die blijven en wellicht nog vele jaren. Tijdens de optredens in Groningen zat Marthe met haar hoofd bij Hanne, die omwille van haar zwangerschap thuis op de bank zat.

Lieve Hanne, wat vliegt de tijd. 😱 Wat ben ik blij dat ik je 7jaar geleden mocht leren kennen en deze rollercoaster samen met jou mocht beleven. 🥰

Ik had deze jaren met niemand anders willen delen”, schrijft Marthe op Instagram.

“Dankjewel voor je steun de afgelopen jaren en voor alle leuke momentjes die we hebben beleefd. Dit zijn momenten die ik heel mijn leven ga blijven koesteren”, gaat Marthe verder.

Dat Hanne er bij de shows in Nederland niet bij is, doet Marthe wel wat, maar mama worden gaat nu voor alles. “Wat ben ik er zeker van dat jij een top mama gaat worden! Heel snel gaan we dit samen vieren, maar rust nu nog maar goed uit. We denken aan jou dit weekend 🥰❤️”, besluit een emotionele Marthe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl