Foto: Rosoriginal Photography

Mart Hoogkamer heeft heel wat optredens moeten annuleren omdat hij met ontstoken neusholtes kampt. De zanger beroerde ook de gemoederen met een heftig filmpje waarmee hij viraal ging. Wat is er nu écht aan de hand?

Na een bezoekje aan de KNO-arts zette Mart Hoogkamer een filmpje online waarin hij woedend wordt in zijn auto. De zanger is woest omdat iedereen altijd maar alleen denkt dat het je enkel om het geld te doen is…

“Dat is het laatste waar ik aan denk, ik denk alleen maar aan kwaliteit”, foetert Mart Hoogkamer in de videoboodschap. Maar vanwaar die plotse uithaal? Dat heeft allemaal te maken met een hardnekkig gerucht dat de ronde doet…

Mart Hoogkamer zou optredens annuleren omdat die nog geboekt werden voor zijn grote doorbraak, toen hij nog optrad aan een lagere prijs. Door die optredens te annuleren hoopt hij er later méér geld voor te krijgen. Dat is alvast een gerucht dat de ronde doet. Maar klopt dat wel?

Zijn manager ontkent de geruchten, want dan zou Mart Hoogkamer tot eind dit jaar ‘ziek’ moeten blijven. En dat nét op een moment dat de zanger een huis van een miljoen heeft gekocht in Lisse. Nee, dat is niet de moment om zélf eventjes je inkomstenbron droog te leggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl