Foto: VRT

Is het omdat hij een schuldgevoel heeft om wat hij zijn kinderen de afgelopen jaren heeft aangedaan of is Marco Borsato zich aan het voorbereiden op een comeback? We veronderstellen dat het om het eerste gaat.

Marco Borsato heeft zich vrijdag nog eens laten horen op Instagram. Niet dat wij zijn Instagram Stories elke dag controleren, maar als wij correct zijn ingelicht heeft de zanger zich na 17 november 2021 niet meer laten horen. Toen liet Marco weten dat zijn ‘Hef je gas met mij’-tournee uitgesteld zou worden.

Officieel had die verplaatsing met de toen geldende coronamaatregelen te maken, maar de maanden na deze aankondiging is er één en ander gebeurd.

Marco hield zich gedeisd maar doorbreekt nu het stilzwijgen. De reden? De release van de single ‘Private Party’ van zijn zoon Luca Borsato. Marco deelt op zijn Instagram Stories een stukje van het nummer en links naar de verschillende downloadplatforms.

Luca was druk bezig met het timmeren aan zijn muziekcarrière, toen de hel uitbrak. Plots moest niet alleen zijn vader behoorlijk wat commentaar slikken, ook Luca bleef er niet van gespaard.

“Ik wil absoluut geen medelijden of extra aandacht. Maar ik besef dat stil zijn ook niet gaat helpen, ik moet zeggen waar het op staat. Ik wil mijn eigen carrière nog een kans geven, dus was afstand nemen van het team dat ik rond mij had, de beste beslissing”, reageerde Luca Borsato. Die gaat sinds kort zijn eigen weg en krijgt daarbij de steun van zijn vader. Maar of dat écht nodig is, is nog maar de vraag. Het nummer van Luca zal het wellicht ook zonder papalief goed doen.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl