Foto: VTM

Het is ondertussen al een hele tijd geleden dat Lil Kleine zijn zoon Lio heeft gezien, dat vertelde Jamie Vaes aan RTL Boulevard

“Lio is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lio. Hij ziet hem niet. En dat zou ongetwijfeld heel snel kunnen veranderen. Alleen, er moeten eerst nog even wat andere zaken worde opgelost. En dan is daar weer ruimte voor”, reageert Jamie tijdens een interview met RTL Boulevard.

Zij zou liefst van al hebben dat haar kind de papa gewoon weer kan zien. “Het is natuurlijk niet leuk. Het is heel jammer dat dat zo moet zijn. Je probeert er als moeder zijnde het beste van te maken. En ik denk dat ik dat heel goed doe op dit moment. Lio krijgt alle aandacht, alle liefde die er is. Je bent mama en papa. Ik hoop natuurlijk wel wat er in de toekomst verandering gaat plaatsvinden. Het is natuurlijk wel wenselijk voor Lio dat de vader weer een rol gaat spelen. Maar dat zien we in de toekomst. Voor nu is dat nog niet aan de orde”, gaat Vaes verder.
“De alimentatie is er nu niet. Ik moest daar met mijn advocaat via zijn advocaat, werd dan een soort van een gevecht. Ja, na de vierde, vijfde, zesde teleurstelling, had ik zoiets ‘hou het maar lekker dan’. Dan doe ik het wel alleen. Dus dat is een beetje de insteek”, besluit Jamie Vaes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl