Foto: VTM

Dat het leven van Leontine Ruiters, de ex-vrouw van Marco Borsato, de laatste jaren niet over rozen ging, is algemeen bekend. Leontine nam een moeilijk besluit en wist wat haar te doen stond…

Leontine scheidde in 2020 van Marco, maar nam haar grote liefde iets later toch weer terug. Nadat bekend raakte dat Marco in een schandaal rond grensoverschrijdend gedrag betrokken was, ging het koppel terug uit elkaar. In Party kunnen we meer lezen over hoe het met haar gaat. En welke stappen Leontine ondernam om haar leven weer op de rails te krijgen…

In november van vorig jaar raakte bekend dat Leontine enige tijd naar Spanje was vertrokken om daar aan zichzelf te werken. Ze volgde er een cursus zelfontplooiing onder de vleugels van de gerenommeerde Gooise dokter Juriaan Galavazi.

Die wordt door welgestelde Nederlanders wel vaker ingeschakeld om psychologische trauma’s te tackelen. Als reden voor haar buitenlandse trip gaf ze aan haar management aan ‘dat ze daar gewoon zin in had’.

Haar omgeving reageerde alvast begripvol en snapt dat ze, na alles wat er gebeurd is, nu eventjes terug op zoek moet gaan naar zichzelf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl