Peter De Smedt

Als je plots met je hoofd in tal van tv-programma’s, kranten en magazines opduikt, kan het soms snel gaan. Dat overkwam ook Rotterdammer Lee Towers, die ondertussen bijna vijftig jaar actief is als zanger. Hij vertelt in Party meer over zijn carrière en hoe hij die beleefd heeft.

Zijn vrouw Laura heeft steeds achter hem gestaan, in alles wat hij beroepsmatig deed. Zij is al die jaren een stille kracht van onschatbare waarde geweest voor Lee.

Toen zijn leven in de schijnwerpers begon, bracht dat natuurlijk de nodige vrouwelijke aandacht met zich mee. Fans vanuit het publiek deden vaak pogingen om toenadering te zoeken tot Lee, maar die wimpelde hij steeds af.

“Als mensen ongevraagd de bühne opkwamen, stuurde ik ze gewoon weer weg. Zelfs Laura zij weleens dat ik dat niet kon maken”, lacht hij. “Maar ik ging altijd wel respectabel met hen om. Ik maakte steeds tijd voor een praatje en een foto, maar meer dan dat hoefde voor mij niet.”

Lee heeft steeds een duidelijke grens getrokken tussen zijn professionele leven en zijn thuisfront. “Ik stond ook niet open voor iets anders. Ik was gelukkig met Laura en onze vier kinderen. Ik ben nooit van de seks, drugs en rock ’n roll geweest”, aldus een oprechte Lee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl