Foto: VTM

Terwijl er dit weekend lange rijen op Schiphol stonden, kregen Jandino Asporaat en zijn gezin een VIP-behandeling op de luchthaven. Geen wachtrijen voor hen, maar wel ‘engeltjes’ die ervoor zorgden dat de komiek en presentator in een mum van tijd in het vliegtuig zaten. Hij zelfs in business class!

“Geluksdag, dit ga je niet geloven…. Wij waren bijna bij Schiphol, netjes 3 uur van tevoren, toen Shirley zei😳 Ik ben Nió’s luiertas vergeten..!!!! Al zijn eten, speen, knuffels en luiers, we moeten terug😖😖😖  Oké geen paniek zegt de taxi chauffeur, ik zorg dat jullie 10:30 daar zijn, dan hebben jullie een anderhalf uur🤦🏾‍♂️”, schrijft Asporaat op Instagram.

“Om alles erger te maken had Schiphol storing met inchecken😡 Kijk die rijen, dit redden we nooit😒 Eerste engel verschijnt uit het niets, een oranje hesje, walkietalkie, kort geschoren haar, loop maar mee zegt hij met een kalme lage stem. Wat..?? Via een rare route staan we 4 minuten later gewoon bij de incheckbalie. Knikje en hij verdwijnt tussen de mensen. ❤️”, geeft Asporaat toe.

“2e engel: Psst Jandino, mijn naam is … Neem mijn nummer, zodra je in gecheckt bent bel me, ik breng je naar boven. Op zijn jasje stond beveiliging.

Ik heb geen idee wat er aan de hand is, ik zit in een film ofzo, maar ik denk zal wel en ik bel hem op, hij haalt ons op en ja hoor, nieuwe route en we staan bij de douane. Hij geef me een hand en een vriendelijk glimlach en vertrekt❤️

We hebben zoveel tijd bespaard, maar bij de paspoortcontrole waren de rijen ook nog immens. Ik zie die medewerker vriendelijk naar me kijken, ik denk ik vraag het gewoon. Meneer wij hebben nog maar 39 min, zou je kunnen kijken?”

“Engel Nr 3: Hé Jandino, je brengt zoveel positiviteit, dat mag best beloond worden. Loop jij en je gezin mee. Hij brengt ons helemaal naar voren, fijne vlucht. Hoe dan dit🤷🏾‍♂️🍀❤️”

“Engel Nr 4: Ik zie dat er nog 1 business class ticket is, wenst u een opgrade..? Als jij Nió de hele vlucht bij je draagt, kan hij slapen zei Shirley, ik zit met oma en de kids achter. U kunt aan boord bij de purser betalen voor de ticket. Fijne vlucht.

Oké ❤️ Eenmaal aan boord, engel Nr 5: gaat u zitten met de baby we regelen het straks .3 uurtjes later; excuses meneer Asporaat, wij hebben een storing, we kunnen niet afrekenen, deze stoel krijgt u gratis ❤️❤️❤️❤️”, besluit Asporaat.

Heeft die man geluk gehad! “Dat zijn geen engelen maar gewoon onbeschoft gedrag. Het was netjes van je geweest als je gezegd had ‘nee ik blijf gewoon op me plek doorschruiven’. Ik sta perplex van de reacties Die het met je eens zijn”, reageert Astrid op Instagram. En ook Dave is teleurgesteld in Jandino. “Serieus??? Engelen??? Waar heb jij het over?? Je word “zogenaamd” overal door engelen “geholpen”?? Dit is privilege omdat je BN’er bent………. NIEMAND in NL overkomt dit als normale Nederlander……….. waarom zet je dit soort onzin online??? Heel Nederland staat in de rij en JIJ wordt door “engelen” overal doorheen geloodst????”, schrijft een boze Dave.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl