Foto: Brunopress.nl

Lange dagen, korte nachten en iedere dag opnieuw een karrevracht aan liefde geven: het ouderschap is niet te onderschatten. Vraag maar aan model Kim Feenstra. Zijn en haar partner Stanley werden anderhalf jaar terug de trotse ouders van de kleine Brooklyn. In een interview met Weekend vertelt ze meer over hoe ze het moederschap ervaart.

Als men polst naar wat ze het leukst vindt aan moeder zijn, antwoordt Kim: “Ik denk de onvoorwaardelijke liefde en dag geen dag hetzelfde is. Het is altijd een avontuur en elke fase brengt weer andere uitdagingen en ontwikkelingen met zich mee. Saai wordt het dus nooit”, glimlacht ze.

Haar peuter speelt en rollebolt de ganse dag door, tot groot jolijt van zijn ouders. “Ik vind dat hij op ontdekkingsreis mag gaan in zijn nieuwe wereld. Dat hij dan af en toe een keertje valt, hoort er gewoon bij”, zegt ze over haar kleine oogappel.

Dat het niet steeds even simpel is om de balans tussen jezelf en het ouderschap te bewaren, daar kan Kim over meespreken.

“De ene dag kun je het beter handelen dan de andere dag. Naast moeder ben je natuurlijk zelf ook gewoon nog een mens met hormonen, stemmingswisselingen en gevoelens. De ene dag is fijn, de andere best pittig”, geeft ze mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl