Foto: Brunopress.nl

Richt Yvonne Coldeweijer haar pijlen voortaan ook op Vlaanderen? De queen van de juice lanceerde dinsdag een nieuwe roddel: “Het schijnt dat Julia van K3 afgelopen seizoen van de Voice Kids meerdere malen is vreemdgegaan met collega coach en zanger Metejoor.

Dat zou wel héél opmerkelijk zijn: beiden zitten momenteel in een relatie. Volgens een spion weten de Vlaamse showbizzmedia er al een tijdje van, maar doet Studio 100 er alles aan om te voorkomen dat dit uitlekt. Die kunnen geen dirty K3’tje gebruiken natuurlijk”, lacht Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Volgens Coldeweijer hebben meerdere ‘Vlaamse spionnen’ dit verhaal ondertussen bevestigd. “Ik heb het gebracht omdat heel showbizz Vlaanderen dit al een tijdje weet. Nu weten we ook hoe dat kan”, giert Yvonne Coldeweijer het uit.

Een anonieme bron tipte haar dat Julia tegen iemand gezegd heeft dat ze samen een hotelkamer hadden geboekt en dat daar dingen zijn gebeurd, ook al was Metejoor toen al verloofd. Nog volgens een spion van Coldeweijer gaat het gerucht al een tijdje in Bergen Op Zoom, de woonplaats van Julia, rond.
En toch is er iemand van de tipgevers die bedenkingen heeft bij het hele verhaal. “Ben (de vriend van Julia) is wel haar persoonlijke taxi-chauffeur om in België te komen”, klinkt het verder.

Klopt dit verhaal? We hoeven niet eens moeite te doen om bij Studio 100 aan te kloppen, want daar reageren ze nooit op privézaken van de K3’tjes. Maar hoe ongeloofwaardig is dit verhaal? Volgens Coldeweijer zou Julia het nieuws zelfs al tegen ex-collega’s verteld hebben. Komaan, Julia is blond maar zo dom kan zij toch niet zijn? Overspel opbiechten aan ex-collega’s, dat zou om problemen vragen zijn.

Julia en Metejoor die hun partner bedrogen zouden hebben en nota bene in het centrum van Antwerpen? Er zijn toch betere en rustigere plekken om dat te doen?

Bovendien is er tussen Julia en Metejoor een leeftijdsverschil van 12 jaar! Dat hoeft niet noodzakelijk een probleem te zijn, maar heel dit verhaal lijkt ons bijzonder ongeloofwaardig en verzonnen.

Wat wil Yvonne Coldeweijer met het brengen van deze roddel bewijzen? Wil zij het leven van iemand die nog 20 maar net 20 is geworden kapot maken? Want dat is wat Yvonne aan het doen is.

Weet heel de Vlaamse showbizz van dit verhaal? Nu wel, maar de Vlaamse showbizzjournalisten die wij contacteerden weten hier niets van. “Dit is werkelijk het eerste dat ik hierover hoor. Heb je de agenda van Metejoor al eens gezien? Denk jij dat die man tijd heeft om zijn vriendin te bedriegen? En nog wel met Julia van K3? Komaan, laat ons hier eens goed mee lachen, maar tegelijk ook droef zijn. Want een Hollandse zelfverklaarde roddelkoningin gaat hier poen mee scheppen. Triest, niet?”, reageert één van hen in een gesprek met Vipnieuws.

Yvonne Coldeweijer heeft alleen dm’s van spionnen en die kunnen schrijven wat ze willen. Maar heeft zij ook maar één beeld? Niet dus!
Iedereen kan zomaar roddels lanceren, Yvonne slaagt er helaas ook nog eens in om enkele tienduizenden euro’s per maand mee te verdienen. En daarmee is zij geen haar beter dan gelijk wel roddelblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl