Opvallend nieuws uit televisieland waar het contract van Jeroen van der Boom bij SBS níet verlengd werd. Wat is er aan de hand? Eén hardnekkig gerucht doet alvast de ronde…

Het was Yvonne Coldeweijer die uitpakte met de ‘scoop’ dat het contract van Jeroen van der Boom bij SBS niet verlengd werd. Volgens de roddelkoningin was er ruzie over een geldkwestie…

Jeroen van der Boom wilde volgens Yvonne Coldeweijer verlengen voor meer geld, maar dat had zijn ‘bestie’ John de Mol er niet voor over. “Van je vrienden moet je het maar hebben”, klinkt het laconiek bij de roddelkoningin. Maar klopt dat gerucht wel?

Telegraaf-journalist Jordi Versteegen polste bij Jeroen van der Boom naar de ware toedracht en volgens de presentator zou het géén geldkwestie zijn. Dat ontkent de zanger formeel. Maar wat is er dan wél aan de hand?

Jeroen van der Boom bevestigt wel dat zijn exclusieve contract met SBS 6 afloopt. Misschien wil Jeroen wat meer vrijheid om andere dingen te doen, oppert Rob Goossens bij RTL Boulevard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl