Wessel de Groot / SBS6

Jeroen van der Boom geeft in Party toe dat hij een goede band heeft met de familie Hazes. Hoe is zijn band met André Hazes junior?

Het is niet eenvoudig om met de héle familie Hazes bevriend te zijn. Dan begeef je je ongetwijfeld op glad ijs omwille van alle strubbelingen die binnen de familie heersen, maar Jeroen van der Boom weet zich te redden in het wespennest dat de Hazes-clan is. Jeroen ziet het als volgt…

Jeroen van der Boom benadrukt dat hij met heel het gezin goed overweg kan. De zingende presentator vindt het belangrijk om respect te hebben voor iedereen aangezien hij zich niet kan voorstellen wat iedereen van de familie al heeft meegemaakt. Vormt Jeroen dan het glijmiddel binnen de Hazes-familie?

Wanneer Party de opmerking maakt dat Jeroen misschien wel een beetje het glijmiddel tussen de familie is, benadrukt de zanger dat dit niet bewust is. “Het is niet zo dat ik soms denk: nu moet ik Dré weer even bellen”. Maar hoe ziet hij zijn relatie met André Hazes junior dan zelf?

“Ik zie hem als mijn jongere broer en ik wil hem altijd helpen”, klinkt het bij Jeroen van der Boom in Party. “Maar dat doe ik ook met Roxeanne en ook met Rachel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl