Foto: VRT

Jeroen Meus geeft toe dat het als kok tegenwoordig niet meer zo eenvoudig is als vroeger. Meer dan ooit heeft iedereen zo wel zijn eigen persoonlijke wensen en voorkeuren. Jeroen moest zich verantwoorden omwille van één foute keuze…

Met de voedselintoleranties van de één en de ethische keuzes van de ander, is een menu samenstellen moeilijker dan ooit. Jeroen Meus herinnert zich nog levendig die ene keer dat hij onder vuur kwam te liggen..

Bij een vegan gerecht had Jeroen Meus honing gebruikt, wat hem meteen een beschuldigend vingertje opleverde. De Vlaamse tv-maker slaat mea culpa maar trok toch een belangrijke les…

Vegetarisch wil Jeroen Meus nog koken, maar vegans gaat hij ‘niet langer bedienen’, lezen we in Het Laatste Nieuws. 

“Ik geloof wel in vegan, maar kunnen we allemaal weer een beetje normaal doen?” zucht Jeroen Meus in Het Laatste Nieuws. “Je hoeft niet overal een avocado op te leggen. Die komen van heel ver, trouwens”, benadrukt de tv-kok hoe zwaar de ecologische voetafdruk is van een avocado.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl