Als je denkt dat alles bij Big Brother eerlijk en helder verloopt, dan kunnen we dat nu tegenspreken.

Jason bekende zaterdagochtend dat hij de afgelopen dagen twee keer gratis heeft kunnen douchen. Tot twee keer toe heeft Jason gedaan alsof hij een muntje in de douche gestoken heeft, maar hij heeft die muntjes nooit laten vallen, gaf de 20-jarige deelnemer toe.

Jason heeft dus twee keer gratis kunnen douchen en gaf zelf zijn bedrog toe. “Big Brother had het moeten merken, ik kan daar toch niet aan doen?” reageerde Jason. “Big Brother moet toegeven dat ik het slim gespeeld heb en hij moet nu niet kinderachtig reageren”, gaat Jason verder. De jongeman gaf tijdens zijn verblijf meermaals toe dat hij het kantjes er graag afloopt, dit is ook zo’n gevalletje.

Big Brother heeft Jason ondertussen een gestraft: normaal gezien zouden de bewoners vandaag allemaal gratis onbeperkt warm water krijgen, maar Big Brother liet ondertussen weten dat er voor Jason geen gratis warm water meer zal zijn.

Dit verhaal is effectief in het huis verteld, de vraag is natuurlijk of Jason al dan niet een aprilgrap heeft uitgehaald met zijn medebewoners of niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl