Foto: Peter De Smedt

Keert Jan Smit nog terug als coach van ‘The Voice Of Holland’? Die vraag kreeg de zanger afgelopen zondag in de talkshow van Humberto Tan op RTL4. Na alle heisa over ‘The Voice Of Holland’ zijn er mensen die ernaar uitkijken om het programma terug te zien komen, voor anderen hoeft het niet meer. Hoe zit dat bij ex-coach Jan Smit?

Of Jan in de toekomst nog wil coachen? Wel, voor Jan Smit hoeft het niet meer. “Ik ben bewust gestopt, na één seizoen trouwens al”, vertelde hij bij Humberto Tan. Jan genoot van de opnames en van het programma, ook al is dat toen in coronatijden gedraaid. Bovendien heeft Jan Smit zich voorgenomen om zijn agenda meer onder controle te houden.

“Toen was er gewoon niets, voor mij was het een mooi moment om toch weer iets te doen”, reageert Jan in het RTL4-programma. Ondertussen is Jan weer aan het optreden en wil hij ervoor zorgen dat hij straks geen nieuwe burn-out krijgt.

Jan Smit was trouwens samen met Ali B, Waylon én Anouk coach bij ‘The Voice Of Holland’. Als coach heeft hij nooit wat gemerkt van eventueel grensoverschrijdend gedrag bij de opnames. “Ik heb daar slechts drie maanden gezeten, in coronatijden. We mochten de kandidaten zelfs niet begroeten”, reageert Jan.

Volgens Jan dateert het misbruik achter de schermen van ‘The Voice Of Holland’ ook al van de periode voor hij er was. Wij onthouden dat Jan een terugkeer naar ‘The Voice Of Holland’ niet echt ziet zitten, als het programma ooit terugkomt. Want dat is verre van zeker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl