Foto: VTM

De relatie van Jamie Vaes en Lil Kleine is een veel besproken onderwerp geweest de afgelopen maanden in de boekjes en op sociale media. De twee zijn ondertussen geen koppel meer en de twee hebben dan ook hun verloving gebroken.

En dat was exact wat Jamie nodig had. Dankzij de vele hulp van familie en vrienden gaat het een stuk beter met haar, en dat is goed om te horen nadat ze beweerde in februari mishandeld te zijn geweest door Lil Kleine.

Veel wil Jamie niet kwijt over de gebeurtenissen, in belang van het onderzoek. Het enige dat ze erover kwijt wil is dat de situatie op een avond behoorlijk uit de hand liep, gevolgd door frictie en een woordenwisseling. Op beelden is ook te zien dat het helemaal escaleert.

De beelden lekten uit via een juicekanaal en achteraf gezien, is Vaes dankbaar dat de beelden zijn uitgelekt. “Als die beelden niet zo expliciet naar buiten waren gekomen, had ik nog in dezelfde situatie gezeten. Dat zou heel ongezond zijn geweest. Ik denk dat dit wel nodig was, hoe heftig ook, om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig”, zegt Jamie in een interview in het programma ‘Khalid en Sophie’.

Maar ook Lil Kleine laat van zich horen. Hij plaatste vorige week een filmpje op Instagram waarin hij zijn excuses aanbood. In de video zegt hij wel niks over zijn ex-verloofde. Hij zou vanwege een contactverbod Jamie niet meer rechtstreeks mogen toespreken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl