Foto: Brunopress.nl

In de YouTube-show van Sem op het Teenmag-kanaal was Jada Borsato een tijdje geleden te gast. De dochter van Leontine en Marco Borsato praatte er openhartig over vreemdgaan.

Zo had Sem de roddel binnengekregen dat Jada Borsato op een feestje zou zijn vreemdgegaan. “Oh serieus? Neen, dat heb ik niet gedaan, zeker niet”, reageert Jada Borsato die al 7,5 jaar gelukken samen is met haar vriend Roeland.
“Of Roeland al vreemd ging? Niet dat ik weet. Ja neen, ik ben er echt zeker van”, lacht Jada. Haar vader Marco zou zijn vrouw Leontine wel bedrogen hebben, zelf hoopt Jada zoiets nooit mee te moeten maken. “Ik weet niet of ik Roeland zou vergeven, dat is een heel moeilijke vraag. Als je dit 5,5 jaar geleden aan me zou hebben gevraagd, dan had ik zeker ja gezegd”, geeft Jada in de video toe.

“Ik heb gewoon bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld mijn ouders,  wat vreemdgaan kan doen en hoeveel het kapot kan maken.  Als je dat accepteert, hoe erg je ook jezelf daarmee kan beschadigen als je gewoon doorgaat met je relatie”, besluit de dochter van Leontine en Marco Borsato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl