Foto: William Rutten/SBS6

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer neemt zelden een blad voor de mond, al wikt en weegt zij haar woorden wel vaker dan haar concullega’s dat doen. Maar deze keer lanceert Yvonne wel een héél opvallend gerucht…

Op Instagram deelde Coldeweijer een post van Rachel Hazes. Die rouwt namelijk om een goede vriend van haar. “Lieve schat, vandaag alweer 18 jaar geleden dat ik mijn liefste vriend verloor. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk. Let boven goed op mijn andere dierbaren waar ik héél veel van hou”, schreef Rachel dinsdag.

Wie dacht dat dit bericht over haar overleden man André ging, die heeft het goed fout. André overleed inderdaad ook in 2004, maar wel pas in september. Over wie gaat het dan wél?

Ruim vijf maanden eerder overleed Marco Eijk en daarover gaat het bericht van Rachel. En juice-specialist Yvonne Coldeweijer lijkt meer te weten…

“Spionnen die me al langer volgen, weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André….”, schrijft zij op Instagram. Toch wel een straffe bewering, maar of het klopt weten wij natuurlijk niet. Misschien onthult Rachel één en ander wel in haar nieuwe boek dat in de loop van de maand mei verschijnt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl