Foto: Play4

De familie Hazes verdeelt Nederland… Het ene kamp steunt André en Rachel in hun aanval op Roxeanne, terwijl het andere kamp dan weer hun steun uitspreekt voor Rox. Maar één uitspraak springt in het oog: is André Hazes een psychopaat?

Maandenlang lastte André Hazes een complete mediastilte in om dan zomaar eventjes uit zijn winterslaap te ontwaken voor een geregisseerde aanval op zijn zus Roxeanne. Waarom doet de zanger zoiets?

Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf kiezen in hun podcast Nare Jongens de kant van Roxeanne in dit verhaal. Vooral één uitspraak is niet min…

“Ik vind Hazes junior een beetje eng”, vertelt Bas Paternotte. Hij verwijst naar een voorval tussen André Hazes en Bridget Maasland waarop de zanger plots het hoofd van Bridget vastneemt en neus tegen neus keihard in haar gezicht begint te zingen… Daaruit kan je slechts één conclusie trekken…

“Dat is psychopatengedrag”, schuwt journalist Bas Paternotte het grove geschut niet. “Die jongen is ook niet goed”, lezen we op Mediacourant.nl de uitspraak van Bas Paternotte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl