RVD – Frank Ruiter

Amalia gaat vanaf september in Amsterdam studeren, maar voor de kroonprinses is dat natuurlijk net dat tikkeltje anders dan voor de doorsnee student. Hoe zit dat met de beveiliging van Amalia?

Beveiligingsexpert Brian Schmeltz van MatchSecurity onthult in Story dat het op zich geen probleem hoeft te zijn dat Amalia in Amsterdam gaat studeren: “Het is overzichtelijk en je hebt genoeg vluchtwegen als je die moet pakken.” Maar waar gaat Amalia verblijven?

Schmeltz zoekt momenteel een verblijfplaats voor een Franse klant met een ‘onbeperkt budget’ en in Amsterdam kom je dan al snel uit aan de grachten. Een situatie vergelijkbaar met die van Amalia, vermoedt de beveiligingsexpert. Schmeltz weet ook wat dat zal kosten…

“Met bijvoorbeeld vier meiden in totaal moet je denken aan een huur tussen de zes- en achtduizend euro per maand”, verduidelijkt Schmeltz in Story. Al ziet de beveiligingsexpert mogelijk één probleem…

Eigenaren verhuren soms liever aan een gezin of stel, maar in het geval van onze kroonprinses, lijkt dat volgens de beveiligingsexpert nu niet meteen een probleem te gaan worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl