RVD - Martijn Beekman

Eind januari vertrok Amalia naar de Nederlandse Cariben voor haar eerste officiële reis, maar was die reis wel een aangename ervaring voor onze kroonprinses? Nu volgt er immers onthutsend nieuws…

Op de beelden die ons bereiken lijkt Amalia met open armen te worden ontvangen en zelf zégt de prinses ook dat ze het naar haar zin heeft, maar klopt dat wel?

Op de website Ditjes en Datjes vragen ze zich openlijk af of dit misschien wel een ‘horrortrip’ is voor Amalia. Wat is er aan de hand?

Vooral het filmpje waarop te zien is dat onze Oranjes vrolijk staan te dansen tussen de lokale bevolking wekt verbazing op…

Terwijl Willem-Alexander en vooral Máxima uitbundig de beentjes strekken is dat bij Amalia wel even anders…

“Ze ziet er zo verloren uit en voelt zich mega ongemakkelijk”, reageert een volger van het koningshuis op Instagram. En dan wordt er ook richting Máxima gewezen. Gaat Máxima in de fout? Als koningin én als moeder?

Eveneens in de reacties op Instagram wordt geschreven dat het jammer is dat Máxima zo de aandacht opeist, terwijl het eigenlijk Amalia zou moeten zijn die de schijnwerpers op zich krijgt.

“Ik ben erg teleurgesteld in Máxima”, klinkt het om die reden op Instagram. Al doen sommige volgers van het koningshuis er nog een schepje bovenop…

In sommige reacties wordt er zelfs gewag gemaakt dat deze eerste officiële reis van Amalia een ‘horrortrip’ was voor de kroonprinses, die ze als een introvert bestempelen. “Ik heb te doen met Amalia”, aldus een volger van onze Oranjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl