Foto: William Rutten/SBS6

Hoe hard werkt Rachel Hazes nu ze in het Spaanse Torremolinos de brasserie Casa Hazes openhoudt? Rachel geeft toe dat ze het ‘druk, druk, druk’ heeft. Er komt immers heel wat bij kijken…

“Ik ben zoveel mogelijk in Casa Hazes”, bevestigt Rachel Hazes in Primo dat ze ook zelf meedraait in de zaak. “Maar het is natuurlijk niet alleen het aanwezig zijn.” Er komt meer bij kijken. Véél meer…

“Ik heb ook te maken met allerlei zaken eromheen. Zoals de inkoop, administratie, personeel inroosteren enzovoort. Er komt inderdaad veel meer bij kijken dan wat de gasten zien.” Al staat Rachel er niet alleen voor…

“Ik heb gelukkig een heel goed team om mij heen en zij vinden het ook heel leuk om bij Casa Hazes te werken. De gasten voelen dat.” Al is één ding al duidelijk geworden voor Rachel…

“En ja, de horeca is een hard leven, maar ik ga wel iedere nacht moe maar voldaan slapen”, benadrukt Rachel Hazes in het Vlaamse blad Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl