William Rutten / SBS 6

Angela de Jong heeft zondagavond naar ‘Boerderij Van Dorst’ gekeken en schreef er een column over. Dat stuk kon je al snel online lezen en staat vandaag in Algemeen Dagblad. Wie deze column ook gelezen heeft, dat is Gordon. Hij was samen met Anouk in ‘Boerderij Van Dorst’ te gast. In het programma deed Gordon enkele uitspraken over Linda de Mol. Zo beweert de in Dubai wonende zanger en presentator dat hij Linda in 2007 al voor Jeroen Rietbergen waarschuwde. Angela de Jong vond dat Gordon Linda nog even snel voor de bus gooide en was over het algemeen vrij negatief over Gordon en omschrijft hem in haar stuk onder andere als narcist.

“Ik dacht al waar blijft ze nou die zure takketrol van het AD(Algemeen Dieptepunt) maar daar is ze hoor! Ze kon niet wachten om weer een heerlijk negatief stuk over me te schrijven en heeft zelfs haar Franse kaasjes en chips aan de kant gegooid om haar venijn weer los te laten”, zo reageert Gordon op Instagram.

“Het wordt een beetje zielig nu Angela en gaat mensen ook opvallen dat je alleen maar negativiteit kan ontdekken in mijn verschijning. Je hebt jezelf al enorm voor l*l gezet laatst maar met je ‘recensie’ over Down the road……. dat programma wat een tweede seizoen krijgt en in de race is voor de ring”, gaat Gordon onomwonden verder.

“Ik moet om je lachen maar ik vind je ook gevaarlijk en wel hierom. Je misbruikt je machtspositie om je columns te gebruiken voor persoonlijke wrok. Maar veel erger nog je zaait haat en negativiteit dag in dag uit in een maatschappij die al enorm onder druk staat. Je vertoond je in programma’s waar je helemaal niet thuishoort en gaat mij beschuldigen van narcisme?”

“Ik hou voor niemand meer m’n mond en zeker voor jou niet maar ik vind wel dat je teruggefloten moet worden door je hoofdredacteur en dat die je erop wijst dat je een voorbeeldfunctie hebt en je moet stoppen om mensen willens en wetens kapot te willen maken. Ik loop inmiddels 35 jaar mee in dit vak en wens niet meer zo respectloos aangesproken te willen worden door een troela zoals jij die denkt daarmee weg te komen. Dus laat aan je kinderen zien dat je ook een goed mens kan zijn ipv de enorme tr*t die je keer op keer tentoonstelt en doe je werk nou eens goed!”, gaat Gordon verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl