De afgelopen weken was Gordon niet actief op Instagram, hij haalde zijn account zelfs online, kwestie van wat meer tijd voor zichzelf te hebben. Maar wat zien we nu? Hij is er weer! Is zijn geld op? Neen, dat kan niet!

“Even een teken van leven, leven zonder Instagram of andere sociale media bevalt me enorm goed. Doe het ook! Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven nul veranderd”, reageert Gordon. Nou Gordon, verandert moet wel met een t achteraan hoor.

“Je krijgt juist veel meer tijd voor andere dingen. Step out of the ratrace en gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen die niet gerelateerd zijn aan je privéleven. Ik ben weer even een weekje terug op Insta om promotie te doen voor mijn programma’s Down The Road (3 jan) en Kookklunzen (8 dec) en een mooie promotrip naar de Malediven waar ik net aankom! Ik hoop dat jullie me een beetje gemist hebben, dat dan weer wel! Het gaat goed met deze ouwe baas! Liefs aan iedereen”, zo sluit Gordon zijn eerste bericht in lange tijd weer af.

Wel Gordon, als je een beetje man bent, dan hoeft je Instagram niet van je smartphone te halen. Je kan de app gewoon ook laten staan en sterk genoeg zijn om de verleiding te weerstaan om de app te openen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl