Foto: VRT

Marco Borsato heeft zich maandenlang verstopt in zijn appartement in Alkmaar. Reageren op de aantijgingen deed hij niet. Maar ging de zanger opnieuw in de fout?

“Hij waagde zich amper buiten, uit vrees voor hatelijke commentaar. Maar hij lijkt dat nu beu te zijn”, citeert het Vlaamse weekblad TV Familie uit onze Privé.

Marco Borsato werd gespot toen hij doodleuk op een terrasje iets ging eten. “Hij leek zich niets aan te trekken van de status die hij nu in Nederland heeft.” En dan kan je slechts één conclusie trekken…

“Moedige zet van Stalko”, klonk het bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Al waren ook veel mensen verontwaardigd over de zet van Borsato…

“Marco lijkt steeds meer klaar om iedereen recht in de ogen te kijken”, lezen we in TV Familie. Maar is dat de juiste keuze van de zanger of gaat hij daarmee opnieuw in de fout.

“Heel veel Nederlanders bekijken hem nog scheef. Tja, de beschuldigingen zijn ook ernstig. Marco moet zijn onschuld nog bewijzen, hé. De verontwaardiging zal voorlopig niet verdwijnen…”, lezen we in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl