Frans en de fans VTM

Frans Bauer is razend en stapt naar de politie. Wat is er aan de hand?

“Ik ben nooit boos, maar nu helaas wel”, schrijft de zanger op Instagram. “Nooit verwacht dat ik hier bij de politie mijn verhaal ga doen…” Wat is er gebeurd?

Normaal post Frans Bauer leuke filmpjes, van optredens of zo, vertelt de zanger zelf op Instagram. Maar vandaag beleeft Frans een bizarre dag. “Voor de eerste keer in mijn leven ga ik een politiegebouw betreden…”

Frans Bauer gaat hen vertellen wat hem zeer aan het hart gaat en wat hij echt vervelend vindt. “Ik ben niet gauw boos te krijgen, maar ’t is toch gelukt om dat te veroorzaken…” klinkt het emotioneel bij de zanger… Maar wat is er nu gebeurd?

“Vandaag ook voor mij een heel memorabele dag in mijn leven”, aldus Frans Bauer. De zanger stapt uit aan het politiebureau waar hij zijn verhaal zal doen, en dan eindigt hij het filmpje…

“Ik ga er straks meer over vertellen, maar ik ben serieus, sérieus… Zoals John de Bever zou zeggen, die lach krijg je niet van mijn gezicht, maar vandaag is ie bij mij even verdwenen…” Even later volgt nog een update van binnen in het politiekantoor…

“Als ik al mijn koffie niet op drink dan zijn de rapen echt gaar !!! Het stoom komt uit mijn oren !!” aldus Frans Bauer op Instagram.

Frans Bauer houdt van een geintje, maar is heel serieus als hij mensen waarschuwt om niet in WhatsAppjes van oplichters te trappen, lezen we op Politie.nl. “Deze criminelen zijn heel gewiekst. Ze laten een berichtje met een vraag om hulp heel echt lijken. Als je even niet oplet, kun je zomaar veel geld kwijt zijn. En sla je jezelf voor je hoofd.” 

Vandaag start de campagne “App je even voor mij?” met Frans in de hoofdrol. De campagne moet ouderen, maar ook (klein)kinderen bewuster maken van manier waarop criminelen jaarlijks miljoenen aan spaargeld buit maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl