Foto: DPG Media

Verdwijnt Glennis Grace binnenkort van de aardbol? Na het voorval in de Jumbo van Amsterdam heeft Glennis niets dan kritiek over zich heen gekregen. Ok, er is nog een kleine schare fans die haar door dik en dun steunen, maar echt sympathiek heeft de zangeres zich de laatste tijd niet gemaakt.

Zondagavond staat de zangeres in de Stadsschouwburg van Antwerpen en één van onze Vlaamse collega’s vertelde ons dat fotografen ook daar niet welkom zijn.

“Er mogen tijdens het concert geen foto’s genomen worden. Glennis en haar management houden hun been stijf”, klinkt het. Nu is Glennis bij onze zuiderburen wel bekend, maar een ster is zij daar niet meteen. Een aantal keer gaf zij al een concert in onder andere Antwerpen, maar daar komen natuurlijk ook wel wat Nederlanders op af. Antwerpen ligt voor de inwoners van Breda nu ook niet zo heel ver in België.

Maar laat duidelijk zijn: ook voor het concert in Antwerpen zijn er best nog heel wat tickets te koop. Onze zuiderburen weten uiteraard ook wat er zich afgelopen maanden allemaal heeft afgespeeld in Amsterdam en dat Glennis Grace een tijdje bij de politie overnacht heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl