Foto: DPG Media

Afgelopen week maakte Ladies Of Soul bekend dat de shows in de Ziggo Dome niet zullen doorgaan. Normaal gezien zouden Berget, Candy, Edsilia en Glennis samen optreden en daar keken de fans echt wel naar uit. Maar de shows gaan niet door, u weet wel waarom dat zo is.

“Hierbij het verdrietige nieuws dat de Ladies of Soul concerten op 23 & 24 september in de Ziggo Dome worden geannuleerd”, liet het management via Instagram weten.

“Na een moeilijke coronaperiode keken wij reikhalzend uit naar de herstart van Ladies of Soul en de mooie verrassingen die wij in petto hadden voor jullie. Onze concerten staan voor positiviteit , liefde en saamhorigheid en we willen onze fans altijd het allerbeste van onszelf geven. We vonden het ontzettend moeilijk om de juiste keuze te maken”, gaat het management via de sociale media verder..

“De negatieve publiciteit rondom het incident waarbij Glennis betrokken is geraakt, terwijl de cultuursector nog aan het herstellen is, maakt de broodnodige promotie voor de concerten al ruim 3 maanden moeilijk. Glennis begrijpt dat dit zijn tol eiste en heeft ons de afgelopen week laten weten zich terug te willen trekken ten behoeve van de concerten”, klinkt het verder.

“Wij hebben er ondertussen alles aan gedaan te kijken of de concerten  toch doorgang konden vinden omdat wij de fans niet teleur willen stellen. Echter, door alle ontwikkelingen en na intensief overleg met specialisten en adviseurs blijkt het niet haalbaar om op korte termijn die spectaculaire shows te produceren die jullie van ons gewend zijn. Dit is vanzelfsprekend een enorme teleurstelling voor iedereen die met hart en ziel werkt aan Ladies of Soul en onze trouwe bezoekers”, gaat het verder.

“Wij brengen die bericht met pijn in ons hart en vragen jullie begrip hiervoor. We hopen beter dan ooit terug te komen met een fantastische nieuwe show”, klinkt het.  Helaas voor de dames is er bij de fans echter weinig begrip.

“Waarom geen vervangster, er is nog tijd om te repeteren?”, vraagt een fan zich af en zij is niet alleen. “”Niet oké! Er zijn genoegen enorm goede zangeressen die jullie hadden kunnen vragen.”

Het is allemaal de schuld van Glennis Grace, zoveel is duidelijk. “Jammer dat Glennis niet eerder heeft nagedacht over hoe de consequenties van haar daden ook veel andere mensen zouden raken”, reageert een fan.

“Zo jammer… Gladys is zelf verantwoordelijk voor haar daden. Ze is een grote en vooral brutale meid die nu haar verantwoordelijkheid neemt voor haar daden 👍 Shirma Rousse was een geweldige “nieuwe “Soulsister voor jullie geweest. Let’s get ik on❤️”, besluit een andere fan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl