William Rutten / SBS6

Montana Meiland blijft ook na haar relatiebreuk met Dirk Hoogstraten in de media verschijnen, maar hoe zou het ondertussen zijn met Dirk?

De breuk tussen Montana en Dirk zorgde voor heel wat ophef en vooral Dirk leek in eerste instantie erg te lijden onder het einde van hun relatie. Maar één zorg blijkt alvast weg te vallen bij Dirk…

Dirk blijkt op een enorme berg geld te zitten en hoeft zich ook na zijn relatiebreuk met Montana Meiland blijkbaar geen financiële zorgen te maken. Hoe rijk is Dirk?

Dirk is een vastgoedbelegger en bezit maar liefst negen objecten in Leiden en Leiderdorp. Welke eigendommen bezit Dirk allemaal en hoeveel levert dat op?

Tegenover zijn eigen huis, kocht Dirk nog een tweede pand. En samen met zijn vader ook nog een rijtjeshuis dat voor 2000 euro per maand wordt verhuurd. En alsof dat nog niet genoeg is, verhuurt hij ook nog eens vijf garageboxen en nog een appartement voor 1500 euro in de maand, lezen we Weekend. Een gebroken hart is nooit leuk, maar voor financiële zorgen heeft het alvast niet gezorgd bij Dirk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl