Brunopress.nl

Glennis Grace zal niet naar de gevangenis moeten voor haar agressieve optreden in een Jumbo-filiaal. En dat lijkt ze te danken te hebben aan… Eva Jinek. Wat is er aan de hand?

Het OM heeft slechts een voorwaardelijke gevangenisstraf van één maand geëist en een taakstraf van 200 uur. Als dit gehandhaafd blijft en de zangeres zich gedeisd houdt, moet ze dus niet naar de gevangenis. En daarvoor moet ze Eva Jinek bedanken…

Misdaadjournalist John van den Heuvel is verbijsterd over hoe zwaar de feiten uiteindelijk bleken te zijn. “Het is beschamend wat daar is gebeurt”, vertelt hij bij RTL Boulevard. Eén ding lijkt Glennis Grace nu ‘te redden’.

Het OM heeft in het oordeel rekening gehouden met de publieke afstraffing waarmee de zangeres al te maken kreeg. En dan trekt tv-kenner Rob Goossens een opvallende conclusie…

Goossens kan enkel besluiten dat het achteraf gezien een geniale zet was van Glennis Grace om zich aan tafel bij Eva Jinek van zichzelf de meest gehate vrouw van Nederland te maken. “Dat houdt haar nu gewoon uit de bak”, lezen we de uitspraak van Rob Goossens op Mediacourant.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl