Foto: Brunopress.nl

Beelden tonen hoe een razende gravin Eloise woest te keer gaat op een terrasje. Eén ding werd al snel duidelijk: er moest ingegrepen worden.

Eloise was rustig aan het genieten van een drankje toen ze plots flarden opving van een racistisch gesprek. Een jongen gaat tekeer tegen zijn broer omdat die met een ‘zwarte’ een relatie heeft. “Je kan ‘dit’ niet mee naar huis nemen…” Eloise wordt razend…

Eloise vertelt aan haar gezelschap dat ze hier iets van moet zeggen en ze stapt op de jongen af: “What de f*ck ben jij f*cking racistisch? Doe effe normaal joh. Het spijt me, maar dit is zó racistisch.” De discussie laait verder op…

Er ontspint zich nog een hevige discussie tussen Eloise en de jongen, maar al snel blijkt dat het hier om een ‘sociaal experiment’ gaat van de nieuwe Powned-serie ‘In your face. En wat een meevaller werd het!

Toen YouTubers Jaap Gunnink en Benjamin Beernink, samen met actrice Noël van Kleef, de morele grenzen wilden testen, konden ze niet voorzien dat net één van onze royals zou ingrijpen.

Actrice en ‘slachtoffer’ Noël van Kleef vond het alvast erg stoer van Eloise van Oranje om zo op te komen tegen racisme.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl