William Rutten / SBS 6

Verdwijnt presentator van het scherm?

Een tijdje geleden verhuisde Gordon naar het zonovergoten Dubai. Daar lijkt hij het opperbest naar zijn zin te hebben terwijl hij samen met zijn hondjes geniet van het luxeleven dat hij er kan leiden.

Dat leven, en dan vooral “goed” leven, in het emeritaat enkel weggelegd is voor de voldoende kapitaalkrachtige happy few is allesbehalve nieuws. Vraag is dan ook hoe lang Gordons leven nog te leiden valt voor het lijden wordt.

De verkoop van zijn villa en Amsterdamse penthouse bezorgde Gordon al een flinke financiële kater en ook op televisievlak lijkt de wind wat uit de zeilen gehaald.

De kijker lijkt immers niet langer pap te lusten van Gordon op het scherm, wat duidelijk te merken is aan de kijkcijfers van zijn meest recente programma’s.

Het kan niet anders dan dat dit impact heeft op zijn contract bij Talpa dat in mei afloopt. Zijn huidige contract zou Gordon volgens de geruchten 1,2 miljoen per jaar en 300.000 euro tekengeld opleveren, maar bij een verlenging van zijn contract zou dat bedrag weleens met meer dan de helft naar omlaag kunnen gaan volgens diezelfde geruchtenmolen. Of, en hoe lang, de presentator dus nog zal kunnen blijven genieten van zijn huidige luxeleven zal de toekomst moeten uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl