Foto: William Rutten / SBS6

Vandaag Inside ligt onder vuur nadat de recente uitzending met minister-president Mark Rutte ‘bloedsaai’ was. Vormen ze bij VI nu het pr-team van Rutte?

Angela de Jong hekelt in haar column de aanpak van het altijd scherpe VI-trio. Volgens de columniste was het een echte ‘walk-over’, om in voetbaltermen te blijven. Het trio werd ‘afgedroogd’ door Mark Rutte. 

Rob Ester van Qmusic zag een energieke Rutte die het slome en slecht voorbereide VI-trio alle hoeken van de studio liet zien, lezen we op Mediacourant. En dan is er één duidelijke winnaar…

Angela de Jong rekende op een bulderlach van Wilfred Genée maar die bleef achterwege. Bij de VVD klonk er dan weer wel een luid lachsalvo na de triomfantelijke doortocht van Mark Rutte bij de populairste talkshow van het land. En dan kan er slechts één besluit worden getrokken…

Evert Santegoeds is duidelijk in zijn analyse. Alle typische VI-grappen en grollen ontbraken en het leek wel alsof het trio alle eisen van het pr-team van Mark Rutte had ingewilligd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl