Foto: Play4

Het gaat niet goed met Nadège, de gewezen huishoudster van de familie Meiland. Nadat er darmkanker werd vastgesteld bij de vrouw is nu ook een kwaadaardige tumor in haar keel gevonden. Komt daar ook nog eens boven dat ze kampt met financiële problemen.

Nadège verloot haar job bij de familie Meiland toen die uit Frankrijk vertrokken. En nadien volgde ok nog eens een ruzie tussen haar en de familie. Dat Nadège niet meer voor de familie kan werken en ze dus geen inkomen meer heeft baart haar kopzorgen.

“Ik ontvang alleen sociale zekerheid van 13 euro per dag. Dat is nog geen 400 euro per maand, een schamel bedrag waar ik niet eens boodschappen mee kan doen”, zucht ze in Weekend. In tegenstelling tot de familie Meiland hield Nadège niks extra over aan de realityreeks waarin ze samen te zien waren.

Nadège twijfelt of ze hulp wil van de Meilandjes. “Of ik hoop dat ze me gaan helpen? Ik weet het niet. Ik heb de familie nog niet aan de lijn gehad, en heb dus nog niet met Erica kunnen spreken. Maar ze heeft me wel een bericht gestuurd en daarvan was ik echt ontroerd.”

De meningen bij het gezin Meiland zijn verdeeld over de voormalige huishoudster. Martien en Erika staan er zeker voor open om haar nog eens te ontmoeten, terwijl Maxime blij is dat ze geen contact meer hoeven te hebben met haar. Nadège ziet de ontmoeting zeker zitten. “Ik heb niks tegen Martien. Ik hoop ze terug te zien. Er zijn nu plannen om dat te doen als de overdracht van het kasteel aan de nieuwe eigenaar plaatsvindt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl