VTM

Impact op zijn relatie is duidelijk voelbaar

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda werden verliefd toen ze in 2006 samen de iconische hoofdrollen van Danny en Sandy vertolkten in de musical ‘Grease’ een liefde die werd bezegeld met een huwelijk in 2011 en de geboorte van hun zoon Lux en dochters Posy en Molly in 2012, 2015 en 2019.

Hun leven als ouders in combinatie met hun drukke professionele agenda’s maakt dat het niet makkelijk is om ook nog voldoende tijd te vinden voor quality time met elkaar als koppel.

Iets waar ze graag snel verandering in zouden zien komen. Al blijft het voor Jim en Bettina natuurlijk het allerbelangrijkst dat het goed gaat met hun kroost. Vooral jongste dochter Molly blijkt een beetje een zorgenkindje te zijn.

Vlak na haar geboorte moest de kleine Polly, afgezonderd van haar ouders, worden opgenomen vanwege een infectie. Na twaalf spannende dagen mocht ze gelukkig gezond en wel mee naar huis, maar volgens Bettina heeft het hele gebeuren wel degelijk een impact gehad op haar dochter: “Allemaal bliepende apparaten en vreemde mensen om haar heen. Ik denk dat Molly daar een soort verlatingsangst aan heeft overgehouden.”

Verlatingsangst die vooral opspeelt wanneer Jim en Bettina samen de deur uit moeten. Dan kan Molly erg overstuur raken. Bettina blijft dan thuis tot haar dochter weer helemaal gekalmeerd is, legt ze uit. “Het voelt niet goed om mijn kind dan in paniek bij de oppas achter te laten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl