Komt na Linda de Mol nu ook haar dochter Noa Vahle onder vuur te liggen? Noa Vahle werd live op televisie ‘de ultieme nepobaby’ genoemd. Wat is er aan de hand?

Eva Jinek had een item op de meest besproken nepobaby’s van het moment en daar kwam één naam duidelijk naar voren.

Nepobaby’s zijn kinderen van succesvolle mensen die dankzij hun achtergrond of achternaam óók op belangrijke posities terechtkomen. Er wordt dan vooral gefocust op bekendheden, lezen we op Mediacourant een verduidelijking van wat ‘nepobaby’s’ nou juist zijn.

En dan kan je in Nederland niet om Noa Vahle heen. De dochter van Linda de Mol en Sander Vahle is sportverslaggever bij SBS, het bedrijf van haar oom. En dan trekt Eva Jinek een opvallende conclusie…

Zo noemt Eva Jinek Noa Vahle de ‘ultieme Nederlandse nepobaby’. En dan mag Noa eigenlijk nog van geluk spreken…

“Nou, Noa heeft wel mazzel dat ze Vahle heet van haar achternaam, naar haar vader”, geeft Antoinnette Scheulderman bij JINEK toe. En de vertrouwelinge van Linda de Mol noemt Noa Vahle ook enorm getalenteerd én een echte sportfanate. Maar daar gaat het bij nepobaby’s helemaal niet om…

Eva Jinek benadrukt dat het bij nepobaby’s niet om hun talent gaat, maar wel om het feit dat ze dankzij hun achternaam erin slagen een begeerde plek te krijgen, die voor anderen zonder de juiste connecties onbereikbaar zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl