RVD - Martijn Beekman

Amalia heeft gekozen om in Amsterdam te gaan studeren en de kroonprinses maakte eerder al bekend dat ze zich zal aansluiten bij het Corps. En dat belooft geen makkie te worden voor Amalia

Amalia zal zich aansluiten bij een dispuut van het ASC/AVSV, weet Story. De grootste studentenvereniging van ons land en ooit het eerste gemengde Corps van Nederland.

Story bericht dat Amalia trouwens al volop aan het meelopen is bij meerdere disputen. Vanaf 1 augustus kan Amalia zich dan melden voor de kennismakingstijd die een maand zal duren. En dat belooft behoorlijk pittig te worden!

Door enkele nare gebeurtenissen in het verleden werden al te gevaarlijke inwijdingsrituelen ingeperkt, “maar een makkie wordt het absoluut niet”, waarschuwt Story onze kroonprinses. Wordt Amalia ‘de hoofdprijs’ voor haar medestudenten?

Story oppert dat heel wat studenten het hart van Amalia zullen proberen te veroveren en haar als hoofdprijs zullen beschouwen. En aangezien het Corps bekend staat om de vele, wilde feestjes zal daar alle gelegenheid toe zijn, waarschuwt Story alvast Amalia’s Duitse vriendje Isebrand Kaldewei.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl