Het was een pijnlijke vertoning tijdens een recente aflevering van Vandaag Inside. Discussies zijn er wel vaker aan tafel, maar nu lag een pijnlijke ruzie tussen Johan Derksen en René van der Gijp aan de basis. Komt het tot een breuk bij VI?

De gemoederen liepen hoog op bij VI. René van der Gijp besloot niet alleen zijn maatje Johan Derksen live op televisie te bekritiseren, maar er viel soms ook een ijzige stilte. Einde verhaal voor het succesverhaal van VI?

Er waren al langer interne strubbelingen bij Vandaag Inside. Over de reden werd trouwens altijd duidelijk gecommuniceerd. Eén pijnlijke kwestie zorgde voor een onoverbrugbaar meningsverschil…

Johan Derksen wilde de vrijdagavondshow een half uur langer laten duren. Enerzijds als loyaliteit naar hun werkgever Talpa, anderzijds ook om meer muziek in het programma te krijgen. Maar René van der Gijp vond dat de doodsteek voor VI. De reden was duidelijk…

Bij VI klonk er eerder al duidelijke kritiek op de talkshow van Eva Jinek omdat die oneindig leek te duren, sinds ze die verlengd hadden. Konden het trio van Vandaag Inside het dan maken om dezelfde keuze te maken?

Het meningsverschil zorgde voor heel wat ophef, maar uiteindelijk lijkt René van der Gijp dan toch te hebben toegegeven. De langere vrijdagavondshow komt er.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl