VTM

Carmen Pfaff gaat al geruime tijd gebukt onder een zware vorm van osteoporose. Ze beseft dat ze ermee zal moeten leven. “Stabiel zal het niet meer worden. Mijn lichaam wordt almaar ouder, da’s normaal”, haalt ze de schouders op in TV Familie.

Gelukkig is Carmen goed omringd. Zowel Jean-Marie, als haar hele gezin staan altijd klaar als ze eens niet goed genoeg te been is. “Maar ja, soms ben ik natuurlijk alleen thuis”, merkt ze op.

En dan is het opletten geblazen. Carmen vertelt dat ze onlangs nog is uitgeschoven op een plasje van één van hun twee chihuahua’s. “Alles begon vervolgens te draaien, en plots lag ik op de grond.” Het leverde haar een gebroken sleutelbeen op.

Een typische wielrennersblessure, lacht ze in TV Familie. “Maar ik heb mijn fiets al een hele tijd niet meer aangeraakt.”

Met het sleutelbeen gaat het intussen weer veel beter. Alleen de schommelingen van het weer doen de pijn wel eens terug opspelen. Maar Carmen heeft zo haar eigen middeltjes. “Dan smeer ik er een pommade op. Voor alles is een oplossing.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl