William Rutten

Het was geen zorgeloze Moederdag voor Britt Dekker. De presentatrice zat met een pak zorgen, haar paard Patton van amper 2 jaar was ziek en stond op een bepaald ogenblik niet meer op. Britt liet het dier onderzoeken, maar er werd niet echt iets gevonden. “Hij at, dronk en was vrolijk; maar stond nog steeds niet op”, reageert de presentatrice.

Helaas heeft Patton vandaag niet meer gehaald. “Vanaf woensdag hebben we er alles aan gedaan om de situatie van Patton te verbeteren. Van de allerbeste artsen tot de alternatieve geneeskunde. Helaas is hij sinds woensdag niet meer opgestaan en werd zijn situatie slechter.”

“Zijn zenuwstelsel blijkt dusdanig beschadigd te zijn dat hij nooit meer normaal zou kunnen lopen”, laat Britt ons weten. “Het liefste zoek je net zo lang door tot je je laatste euro verspild hebt als dat nodig zou zijn voor een herstel en een leuk paardenleven voor hem.”

“Alleen dit zou nooit meer mogelijk zijn, dus in het belang van Patton hebben we hem zojuist moeten laten gaan. Het was zo’n ontzettend geweldig, mooi en lief dier”, zucht de presentatrice.

“Pas twee jaar oud en vol levenslust, dat maakt het zo lastig. Awhhh die arme schat❤️”, schrijft Britt Dekker nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl